Fågelskådare

Vintern är i antågande och det har blivit minusgrader. Fåglarna är så tacksamma när vi placerar ut mat till dom och jag brukar ge dom jordnötter. För några år sedan hittade vi den här fågelmatare på Designtorget. Mycket uppskattat av våra små gäster att dom till och med flugit fram till fönstret och knackat precis som om dom vill säga att nu är vi hungriga, var är maten :)

 

Jordnötter i fågelmataren

 

Att få komma dom så här nära är jätte häftigt. Det kan ta några dagar innan dom vänjer sig vid att man är så nära men till slut så är det skytteltrafik vid vårt fönster och dom står i kö för att äta.

Det är väldigt enkelt att sätta upp den på fönstret och lätt att göra rent. Designern till den här heter Pascal Charmolu.

 

Fågelmatare från Designtorget

 

Några gånger har vi sett dom minsta av fåglarna som tagit mat och sedan traskat genom och kommit ut på andra sidan och sedan flugit iväg. Det är ett otroligt roligt skådespel!

 

 

Kategorier

Min trädgård
Djur

 

Gillar du denna artikel får du gärna tipsa dina vänner. Tack :-)

 

SENASTE INLÄGG

 

Elmia Garden 2022

Äntligen var det dags för trädgårdsmässa - Elmia Garden i Jönköping!   En av dagarna var jag där och hämtade inspiration och fick...

När krokusen blommar vaknar bina!

Äntligen blommar krokusen och då vaknar bina för säsongen. Vi har planterat ett gäng lökkorgar och surret från nyvakna bin är som balsam för själen!   Som...

 

 

 

Min trädgård
Djur

 

Vill du få fler gröna tips & trix?

Fyll i din e-adress nedan så skickar vi ett nyhetsbrev någon gång ibland.

Jag godkänner detta »
Skicka!

Skickar...

 

 

   Denna hemsida använder cookies. Läs mer

 

Tack, jag förstår